Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 54g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g108g388kcal8.6g85.1g0.5g1.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g3g7.4kcal0.2g0.3g0.6g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell135g146kcal32.4g0g0.7g0g
Pesto rosso20g57kcal0.8g1g5.5g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g16g12kcal0.4g2.3g0.1g0g
Findus thai wokkivihannekset135g34kcal1.6g5.4g0.7g4g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g12g13kcal0.1g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1246g1380kcal88.2g194.2g23.8g11.6g
Valittu annoskoko623g690kcal44.1g97.1g11.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna312g345kcal22.1g48.6g6g2.9g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823