Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g250kcal28.6g0g15g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato113g406kcal13.5g84.5g1.2g3.8g
Mozzarella juustoraaste, valio56g163kcal14.6g0g11.8g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g37g117kcal4.4g20.4g2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g136kcal0g0g15.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l188g62kcal6.2g9.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu53g66kcal5.8g0.2g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1247g2482kcal148.6g245.6g99.8g8.4g
Valittu annoskoko623g1241kcal74.3g122.8g49.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna312g621kcal37.2g61.4g25g2.1g
Arvot/100g100g199kcal11.9g19.7g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264