Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman934g1587kcal112g0g93.4g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Vesi3501g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 233g53kcal4.2g5.6g0.5g4.9g
Palsternakka 350g223kcal1.8g41.3g1.4g15.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.7g4.9kcal0.4g0.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g280g78kcal1.7g16.7g0.6g7g
Juuriselleri 320g101kcal4g14.7g0.6g9.9g
Peruna, keskikokoinen 60g467g280kcal7g60.7g0.5g4.2g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi4.7g15kcal0.2g0.7g1.3g0g
Maustepippuri, annos 1g19g0.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12460g4750kcal265.6g292.2g197.4g87.8g
Valittu annoskoko6230g2375kcal132.8g146.1g98.7g43.9g
Annoskoko puolitettuna3115g1188kcal66.4g73.1g49.4g22g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512