Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1024g1290kcal112.6g3.1g92.2g0g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 800g4261kcal2.6g2.8g480g0g
Maito,kevyt (valio) 100g800g368kcal25.6g38.4g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Raparperi 960g323kcal6.6g52.8g1g13.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12472g31867kcal617g4509.8g1207.8g136.4g
Valittu annoskoko6236g15933kcal308.5g2254.9g603.9g68.2g
Annoskoko puolitettuna3118g7967kcal154.3g1127.5g302g34.1g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298287