Juures-paprikavuoka kananpojan paistijauhelihasta

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sipulit ja paprika pannulle, mausta.

Laita uunivuokaan puolet peruna-juuressekoituksesta.

Lisää jauheliha-sipuli-paprika.

Päälle loput juuressekoituksesta.

Päälle Floran kevyt ja paksu.

Paista 200 asteessa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg301g159kcal4.2g34.3g0.6g0g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia120g168kcal20.4g0g9.6g0g
Sipulikuutiot Apetit60g16kcal0.7g2.9g0.1g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g75g45kcal0.8g3.4g3g0.5g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paprika punainen 51g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1248g843kcal55.8g91.2g27.2g4g
Valittu annoskoko624g422kcal27.9g45.6g13.6g2g
Annoskoko puolitettuna312g211kcal14g22.8g6.8g1g
Arvot/100g100g68kcal4.5g7.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147597