Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3g27kcal0g0g3g0g
Punajuuri 376g144kcal3.8g25.9g0.8g9.4g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g135g406kcal28.4g1.4g28.4g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 33g4.2kcal0.4g0.3g0.1g0.3g
Rucola, lautaselinen n. 30g32g4.7kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Pinjansiemenet, Parrots38g233kcal10.9g4.9g20.7g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1248g1688kcal87.6g78.4g106.2g23g
Valittu annoskoko624g844kcal43.8g39.2g53.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna312g422kcal21.9g19.6g26.6g5.8g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252