Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g141g39kcal0.8g8.4g0.3g3.5g
Peruna, vanha, kuorittu 84g64kcal1.6g13.1g0.2g0.8g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)5.6g13kcal1g0.7g0.7g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)28g132kcal3.4g2g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1249g535kcal15g53.8g27.8g10.4g
Valittu annoskoko624g268kcal7.5g26.9g13.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna312g134kcal3.8g13.5g7g2.6g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704