Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1600g289kcal9g40g6.4g11.2g
Peruna, keskikokoinen 60g1600g960kcal24g208g1.6g14.4g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g1600g2372kcal324.3g27.5g103.8g0g
Fetajuusto (Pirkka)800g2200kcal128g8g184g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)320g96kcal3.2g12.8g1.3g0.6g
Smetana, rasvaa n. 40 % 320g1248kcal6.8g7g134.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g14329kcal990.6g606.6g863g52.4g
Valittu annoskoko6240g7164kcal495.3g303.3g431.5g26.2g
Annoskoko puolitettuna3120g3582kcal247.7g151.7g215.8g13.1g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772