Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 2700g814kcal25.4g137.7g5.4g54g
Naudan paistijauheliha, Pirkka2400g4032kcal480g0g240g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g600g1800kcal24g36g174g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)240g670kcal33.6g9.6g55.2g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g14792kcal1133.8g395.4g950.4g118.2g
Valittu annoskoko6240g7396kcal566.9g197.7g475.2g59.1g
Annoskoko puolitettuna3120g3698kcal283.5g98.9g237.6g29.6g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242