Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 240g54kcal3.3g4.1g1.4g5.8g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g120g864kcal1.2g1.2g96g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 4680g1371kcal47.7g218.6g14.5g85.6g
Kuohukerma,valio,2dl1200g4080kcal24g36g420g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g12739kcal152.4g519.8g1063.8g182.8g
Valittu annoskoko6240g6370kcal76.2g259.9g531.9g91.4g
Annoskoko puolitettuna3120g3185kcal38.1g130g266g45.7g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768