Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer1377g7090kcal53.7g771g413g73g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)516g3717kcal5.2g20.7g413g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g69g275kcal0g68.1g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 688g826kcal21.5g31g68.8g0g
Leivinjauhe 34g61kcal1.8g13g0g0.2g
Sokeri 344g1397kcal0g343.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 757g1080kcal94.6g2.3g77.6g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl688g2478kcal13.8g18.6g261.6g0g
Sokeri148g601kcal0g147.8g0g0g
Marianne crush 150g516g2220kcal6.2g444g43.4g8.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 172g637kcal31.8g18.9g37.3g52.3g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g929g3160kcal18.6g724.8g15.8g65.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g47083kcal494.4g5208g2661g398.8g
Valittu annoskoko6240g23542kcal247.2g2604g1330.5g199.4g
Annoskoko puolitettuna3120g11771kcal123.6g1302g665.3g99.7g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183497