Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2400g5315kcal420g0g408g0g
Tomaattimurska 2400g706kcal13.4g127.2g4.8g45.6g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g780g218kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g12931kcal901.2g424.4g832g153.2g
Valittu annoskoko6240g6466kcal450.6g212.2g416g76.6g
Annoskoko puolitettuna3120g3233kcal225.3g106.1g208g38.3g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452