Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3500g632kcal19.6g87.5g14g24.5g
Sipuli (kuorittu)1100g297kcal14.3g52.8g2.2g18.7g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g180g387kcal24.8g38.7g14.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1000g2800kcal190g0.3g220g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g110g114kcal8.7g17.9g0.7g2.2g
Voi 280g2031kcal3.3g1.1g227.6g0g
Basilika, tuore 40g11kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Timjami, annos 3g30g64kcal2.7g8.1g2.2g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g12671kcal529.2g413.6g963.8g114.2g
Valittu annoskoko6240g6336kcal264.6g206.8g481.9g57.1g
Annoskoko puolitettuna3120g3168kcal132.3g103.4g241g28.6g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407