Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)598g754kcal65.8g1.8g53.8g0g
Sokeri 1017g4127kcal0g1015.7g0g0g
Rypsiöljy 718g6347kcal0g0g717.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1595g288kcal8.9g39.9g6.4g11.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1435g4925kcal146.3g1004.8g17.2g50.2g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8g29kcal0.3g6.3g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.6g0g0g
Rusina 479g1399kcal13.4g287.6g2.4g46.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g319g1914kcal76.6g21.1g172.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g39960kcal626.8g4847.8g1940g216g
Valittu annoskoko6240g19980kcal313.4g2423.9g970g108g
Annoskoko puolitettuna3120g9990kcal156.7g1212g485g54g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310097