Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2130g2385kcal468.5g0g63.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl53g479kcal0g0g53.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 160g548kcal16.3g111.8g1.9g5.6g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g53g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g53g39kcal2.4g6.9g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz186g192kcal1.7g44.9g0.2g2.2g
Sinappinen salaatinkastike pirkka80g264kcal7.5g6.2g26.4g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 3461g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu53g55kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Valkopippuri 11g30kcal1.1g4.5g0.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g7991kcal1003.6g366.4g292.8g26.2g
Valittu annoskoko6240g3996kcal501.8g183.2g146.4g13.1g
Annoskoko puolitettuna3120g1998kcal250.9g91.6g73.2g6.6g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859