JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3508g5824kcal666.6g0g350.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1002g852kcal14g44.1g70.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras326g870kcal27.7g166.8g3.3g43.7g
Sipuli (kuorittu)752g203kcal9.8g36.1g1.5g12.8g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl581g762kcal75.6g2.9g50g0g
Oregano, kuivattu 10g31kcal1.1g2.2g1g4.3g
Paprikajauhe 15g48kcal2.2g2.8g2g5.6g
Maustepippuri, annos 1g5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g17266kcal1600.4g522.8g958.2g134.4g
Valittu annoskoko6240g8633kcal800.2g261.4g479.1g67.2g
Annoskoko puolitettuna3120g4317kcal400.1g130.7g239.6g33.6g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927