Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2796g980kcal129.2g54.5g8.4g69.9g
Jauheliha, sika-nauta 932g2064kcal163.1g0g158.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1398g4615kcal28g41.9g489.3g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)186g149kcal6.3g35.4g1.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa466g1398kcal107.2g0g107.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g466g1305kcal88.5g0g102.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12488g21021kcal1044.6g263.6g1735.4g139.8g
Valittu annoskoko6244g10510kcal522.3g131.8g867.7g69.9g
Annoskoko puolitettuna3122g5255kcal261.2g65.9g433.9g35g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366