Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 1225g221kcal6.9g30.6g4.9g8.6g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g53g84kcal4.7g16.3g0.2g0.4g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1750g613kcal17.5g113.8g8.8g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Basilika, kuivattu 3.5g8.9kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Timjami 3.5g10kcal0.3g0.9g0.3g1.3g
Oregano, kuivattu 3.5g11kcal0.4g0.8g0.4g1.5g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g1050g2499kcal129.1g0g199.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1750g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 210g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g140g462kcal16.8g91g2.7g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12488g8148kcal364.2g570g435.2g60.6g
Valittu annoskoko6244g4074kcal182.1g285g217.6g30.3g
Annoskoko puolitettuna3122g2037kcal91.1g142.5g108.8g15.2g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876