Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi285g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g85g21kcal1g2.9g0.2g1.8g
Porkkana 57g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Palsternakka 21g14kcal0.1g2.5g0.1g1g
Sipuli 21g6.5kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 4.3g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl8.5g6.4kcal0.3g0.7g0.3g0g
Persilja 5.7g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)85g94kcal19.6g0g1.8g0g
Paprika punainen 29g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Selleri, annos 50g21g3kcal0.2g0.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g380kcal45.2g26g8g11.6g
Valittu annoskoko625g190kcal22.6g13g4g5.8g
Annoskoko puolitettuna313g95kcal11.3g6.5g2g2.9g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409