Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 324g272kcal59.1g0g3.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g22g14kcal0.8g0g5.4g0g
Rypsiöljy 16g143kcal0g0g16.2g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)54g173kcal20g0g10.3g0g
Korppujauho 22g79kcal2.3g16.2g0.2g1.1g
Maitojauhe rasvaton 16g58kcal5.3g8.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 162g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1476kcal175g49.6g71.8g2.2g
Valittu annoskoko625g738kcal87.5g24.8g35.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna313g369kcal43.8g12.4g18g0.6g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171