Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g189g53kcal1.1g11.3g0.4g4.7g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g66g258kcal0.1g64.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 185g633kcal18.8g129.2g2.2g6.5g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.8g14kcal0.1g3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 104g149kcal13g0.3g10.7g0g
Rypsiöljy 64g565kcal0g0g63.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3406kcal67.2g430.8g154.6g22.4g
Valittu annoskoko625g1703kcal33.6g215.4g77.3g11.2g
Annoskoko puolitettuna313g852kcal16.8g107.7g38.7g5.6g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257