Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 219g114kcal26g0.2g0.9g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 219g93kcal0.8g9g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 121g367kcal10.6g66.8g2.3g16.8g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Siirappi 26g79kcal0g19.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1328kcal75.8g194.8g6.6g35g
Valittu annoskoko625g664kcal37.9g97.4g3.3g17.5g
Annoskoko puolitettuna313g332kcal19g48.7g1.7g8.8g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385