Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 128g438kcal13g89.4g1.5g4.5g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g131g445kcal17g88.4g2.2g6.9g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g15g21kcal1.3g3.6g0.1g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow15g25kcal0.1g0.6g2.5g0g
Oliiviöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g82g16kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g79g24kcal1.4g4.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 164g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2085kcal66.6g379.2g29.4g25g
Valittu annoskoko625g1043kcal33.3g189.6g14.7g12.5g
Annoskoko puolitettuna313g521kcal16.7g94.8g7.4g6.3g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478