Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 179g99kcal2.9g23.6g0.3g1.5g
Lohifilee 107g209kcal20g0g14.5g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%14g101kcal0g0g11.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.8g0.2g0.5g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 233g79kcal7.1g11.4g0.2g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g47g93kcal4.7g2.2g7g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1337kcal79.2g94.2g72.6g4g
Valittu annoskoko625g669kcal39.6g47.1g36.3g2g
Annoskoko puolitettuna313g334kcal19.8g23.6g18.2g1g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983