Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 321g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit54g14kcal0.5g2.6g0.2g1.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow43g34kcal1.8g5.6g0.4g1.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g86g119kcal16.3g0g6g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska 54g16kcal0.3g2.8g0.1g1g
Ketsuppi, Felix13g12kcal0.1g2.7g0.1g0g
Makaroni, tumma 12g42kcal1.6g7.7g0.4g0.7g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 32g23kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g527kcal42.6g53.2g14.6g9.4g
Valittu annoskoko625g263kcal21.3g26.6g7.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna313g132kcal10.7g13.3g3.7g2.4g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109167