Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi258g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g7.1g26kcal3.2g2.8g0.4g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.7g31kcal0g7.7g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl52g176kcal7.2g28.9g3.5g5.7g
Vehnälese 19g44kcal2.6g3g0.9g7.3g
Vehnäjauho puolikarkea 252g864kcal25.7g176.3g3g8.8g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 26g139kcal0.2g0.2g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2559kcal77.8g437.8g46.6g43.6g
Valittu annoskoko625g1280kcal38.9g218.9g23.3g21.8g
Annoskoko puolitettuna313g640kcal19.5g109.5g11.7g10.9g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383