Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g275g349kcal23.6g54.6g3.6g6.3g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)13g23kcal0.2g0.4g2.2g0.3g
Paseerattu tomaatti rainbow211g74kcal2.1g14.6g1.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton42g68kcal3.4g1.7g5.5g0g
Oltermanni 9% (Valio)30g64kcal9.4g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon13g29kcal1.8g0.2g2.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 34g77kcal1.7g5.9g4.8g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1370kcal84.6g155.6g44.4g17.4g
Valittu annoskoko625g685kcal42.3g77.8g22.2g8.7g
Annoskoko puolitettuna313g342kcal21.2g38.9g11.1g4.4g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872