Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g179g45kcal2g8.9g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g22g7.8kcal0.9g0.8g0.1g1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 107g148kcal20.1g0g7.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.5g11kcal0.5g0.1g1g0g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g423kcal47g19.6g17.2g2g
Valittu annoskoko625g212kcal23.5g9.8g8.6g1g
Annoskoko puolitettuna313g106kcal11.8g4.9g4.3g0.5g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994