Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g174g191kcal40g0g3.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore111g19kcal0.7g2.8g0.4g0.8g
Paprika punainen 68g20kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g74g19kcal1g3.1g0.1g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli74g259kcal8.1g54.7g0.9g0g
Currytahna punainen (Pirkka)1.8g4.8kcal0g0.2g0.4g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl3.7g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g11g100kcal0g0g11.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1289kcal103g140.2g33.2g8.8g
Valittu annoskoko625g645kcal51.5g70.1g16.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna313g322kcal25.8g35.1g8.3g2.2g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832