Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 158g38kcal2.9g3.5g0.5g3.6g
Parsakaali, keitetty, suolaa 158g55kcal7.2g3.1g0.5g3.9g
Broilerisuikale, keskiarvo 127g154kcal26.9g0g5.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%63g82kcal1.9g1.3g8.2g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g209kcal1.3g1.9g22.1g0g
Oliiviöljy 8.5g76kcal0g0g8.5g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g47g185kcal13.8g0.3g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1596kcal108g20.2g117.4g15.2g
Valittu annoskoko625g798kcal54g10.1g58.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna313g399kcal27g5.1g29.4g3.8g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191