Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli76g14kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g251g150kcal7.8g19g5g0g
Ketsuppi, Heinz57g59kcal0.5g13.7g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 76g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)160g175kcal39.9g0g1.6g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g6.1g55kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g907kcal99.2g69g26g4.6g
Valittu annoskoko625g454kcal49.6g34.5g13g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g227kcal24.8g17.3g6.5g1.2g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341