Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)323g229kcal5.2g50.7g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Janssonfile (Abba), annos 100g50g70kcal5g7g2.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g169kcal1g1.5g17.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g164g90kcal5.1g10.5g3.3g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)1.2g8.9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1154kcal33.6g143g48.6g1.2g
Valittu annoskoko625g577kcal16.8g71.5g24.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna313g289kcal8.4g35.8g12.2g0.3g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411