Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 240g84kcal11.1g4.7g0.7g6g
Sipuli 36g11kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g75g90kcal2.6g2.7g7.5g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio3.3g8.1kcal0.6g0.1g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g24g67kcal4.6g0g5.3g0g
Voi 6g44kcal0.1g0g4.9g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g608kcal39g18.4g38.2g13.2g
Valittu annoskoko625g304kcal19.5g9.2g19.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna313g152kcal9.8g4.6g9.6g3.3g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169