Perukan pupupata

Paista lihat, sipuli, sienet ja porkkanat.

Lisää vesi ja laakerinlehti, hauduta tunnin verran.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jänis 202g263kcal42.7g0g10.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g61g18kcal0.6g2.4g0.2g0g
Sipuli 51g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Porkkana 53g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Rypsiöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g8.1g30kcal0.1g6.8g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 243g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g832kcal88.6g29g37.8g4.4g
Valittu annoskoko625g416kcal44.3g14.5g18.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna313g208kcal22.2g7.3g9.5g1.1g
Arvot/100g100g67kcal7.1g2.3g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114575