Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 156g223kcal19.5g0.5g16g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki130g73kcal11.1g6.5g0.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)13g1.3kcal0.2g0g0.1g11.1g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g26g149kcal4.6g1.8g12.9g3.1g
Kauralese 65g234kcal11.7g29.7g5g11.4g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g65g391kcal13.7g4.3g35.2g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%156g359kcal45.3g3.9g18.8g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g4.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2907kcal213.6g103.2g176.6g51.4g
Valittu annoskoko625g1454kcal106.8g51.6g88.3g25.7g
Annoskoko puolitettuna313g727kcal53.4g25.8g44.2g12.9g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658