Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 317g240kcal5.9g48.9g0.6g3.2g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g159g200kcal7.9g4.4g16.6g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.2g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Mustapippuri 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto79g262kcal21.4g0g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1452kcal72.8g114.8g72.6g9.4g
Valittu annoskoko625g726kcal36.4g57.4g36.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna313g363kcal18.2g28.7g18.2g2.4g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314