Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 181g593kcal18.5g120.4g2g6.1g
Maitorahka (Pirkka)181g120kcal21.8g7.3g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen145g48kcal4.8g7.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Basilika, tuore 1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.6g33kcal0g0g3.6g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g73g225kcal18.9g1.5g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2151kcal138g272.8g52.4g12.2g
Valittu annoskoko625g1076kcal69g136.4g26.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g538kcal34.5g68.2g13.1g3.1g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206