Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g31g119kcal0.1g29.6g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g76g73kcal0.8g13.9g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g61g549kcal0g0g61g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g457g124kcal5.9g22g0.9g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1728kcal13.6g131g123.8g15.6g
Valittu annoskoko625g864kcal6.8g65.5g61.9g7.8g
Annoskoko puolitettuna313g432kcal3.4g32.8g31g3.9g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234