Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha311g516kcal59.1g0g31.1g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Rypsiöljy 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Korppujauho 31g114kcal3.3g23.3g0.3g1.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)78g66kcal0.8g2.7g5.4g0g
Voileipäkinkku,snellman19g19kcal3.4g0.2g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 43g61kcal5.3g0.1g4.4g0g
Puolukka 93g36kcal0.4g6.3g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1785kcal145.8g69.4g100.2g9.4g
Valittu annoskoko625g893kcal72.9g34.7g50.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna313g446kcal36.5g17.4g25.1g2.4g
Arvot/100g100g143kcal11.7g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514