Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Valkosipuli 3.4g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha135g224kcal25.6g0g13.5g0g
Sipuli 49g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 98g18kcal0.5g2.4g0.4g0.7g
Tomaatti 47g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.3g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Ruokosokeri1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g101g334kcal16.2g62.7g2g6.1g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 169g50kcal0.9g8.9g0.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1389kcal89g160.8g40.2g23.2g
Valittu annoskoko625g695kcal44.5g80.4g20.1g11.6g
Annoskoko puolitettuna313g347kcal22.3g40.2g10.1g5.8g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413