Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi336g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.7g4kcal0.1g0.7g0.1g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g50g158kcal6g31.7g0.8g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen60g84kcal11.5g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.2g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 71g63kcal3.6g8.2g0.9g3.6g
Dolmio Light Classico Bolognese84g31kcal1g6.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g734kcal44.8g96g17.2g9g
Valittu annoskoko625g367kcal22.4g48g8.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g184kcal11.2g24g4.3g2.3g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692