Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g188g295kcal40.9g0g13.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 281g214kcal5.3g43.6g0.6g2.8g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Maustepippuri, annos 1g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 2.1g4.4kcal0.6g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1111kcal97g100.8g28.6g12g
Valittu annoskoko625g556kcal48.5g50.4g14.3g6g
Annoskoko puolitettuna313g278kcal24.3g25.2g7.2g3g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839