Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 338g214kcal10.1g16.2g11.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)135g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Rypsiöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g122g426kcal4.3g98.5g1.2g3.6g
Leivinjauhe 5.1g8.9kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.1g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1947kcal59.2g244g80.8g7.2g
Valittu annoskoko625g973kcal29.6g122g40.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna313g487kcal14.8g61g20.2g1.8g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121300