Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g74g265kcal20.6g1.5g19.9g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g221g49kcal2.2g9.9g0g4.4g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.5g0.1g1.3g
Seiti fileitä Findus147g103kcal23.5g0g0.4g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g37g125kcal0.7g1.1g13.2g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g74g59kcal1.9g2.9g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1240kcal99.8g37.8g76g11.4g
Valittu annoskoko625g620kcal49.9g18.9g38g5.7g
Annoskoko puolitettuna313g310kcal25g9.5g19g2.9g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168