Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 117g41kcal5.4g2.3g0.4g2.9g
Paprika punainen 58g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Palvikinkku HK 3%44g44kcal7.9g0.2g1.3g0g
Sipuli, paistettu 29g30kcal0.4g1.4g2.4g0.5g
Oliiviöljy 53g465kcal0g0g52.6g0g
Herkkusieni 58g9kcal1.2g0.2g0.2g0.9g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)29g60kcal0.4g13.4g0.5g0g
Kidneypapu, suolaliemessä117g129kcal9.1g21g0.6g9.3g
Papu valkoinen, keitetty 117g126kcal9.8g16.4g0.4g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1845kcal69.8g116g117.2g46g
Valittu annoskoko625g923kcal34.9g58g58.6g23g
Annoskoko puolitettuna313g461kcal17.5g29g29.3g11.5g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613