Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 154g219kcal19.2g0.5g15.7g0g
Perunajauhot,rainbow140g453kcal0.1g113.1g0.1g2g
Sokeri 119g482kcal0g118.6g0g0g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Mansikka 82g38kcal0.4g6.9g0.2g1.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g41g160kcal0g40.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.1g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 82g34kcal0.8g3.4g0.7g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2783kcal41.4g568g33.4g13.2g
Valittu annoskoko625g1392kcal20.7g284g16.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna313g696kcal10.4g142g8.4g3.3g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386