Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha411g681kcal78g0g41.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso21g3.1kcal0.2g0.4g0g0.3g
Rypsiöljy 28g245kcal0g0g27.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]118g398kcal14.2g0g43.7g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4.1g13kcal0.6g0.8g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2704kcal187g6.4g226.2g5g
Valittu annoskoko625g1352kcal93.5g3.2g113.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna313g676kcal46.8g1.6g56.6g1.3g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119