Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g8.5g31kcal3.8g3.4g0.5g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g231g809kcal27.7g164.1g4.9g6.9g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g154g277kcal23.1g32.4g6.6g67.8g
Rypsiöljy rainbow39g347kcal0g0g38.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 193g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2928kcal109.2g399.8g101g149.4g
Valittu annoskoko625g1464kcal54.6g199.9g50.5g74.7g
Annoskoko puolitettuna313g732kcal27.3g100g25.3g37.4g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330