Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g13g62kcal0.1g0.1g6.8g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g54g209kcal0.1g52.1g0g0g
Raparperi 258g87kcal1.8g14.2g0.3g3.6g
Culinesse (Flora), annos 10g67g309kcal0.3g0.3g34.2g0g
Sokeri 80g324kcal0g79.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu59g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g299kcal8.9g61.1g1g3.1g
Leivinjauhe 2.7g4.7kcal0.1g1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.3g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2769kcal35.8g424.6g95.4g14.2g
Valittu annoskoko625g1385kcal17.9g212.3g47.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna313g692kcal9g106.2g23.9g3.6g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570