Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)69g144kcal9.6g0.4g11.6g0g
Pekoni, paistettu 23g118kcal3.8g0g11.6g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Paprika punainen 39g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Paprika vihreä 39g8.3kcal0.4g1g0.1g0.7g
Tomaatti 171g39kcal1g5.9g0.5g2.4g
Voi 9g66kcal0.1g0g7.4g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 201g287kcal25.1g0.6g20.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 46g151kcal0.9g1.4g16g0g
Paprikajauhe 1.8g5.9kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1674kcal83.8g25g136.6g9.8g
Valittu annoskoko625g837kcal41.9g12.5g68.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna313g419kcal21g6.3g34.2g2.5g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614